UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA GÖRÜŞ MESAFESİ 5 METREYE KADAR DÜŞTÜ!

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesiyle birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı beklendiği belirtilmişti. Yapılan uyarıların ardından İstanbul Avrupa Yakası'nda Silivri, Selimpaşa ve Büyükçekmece'de sis etkisini gösterdi. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞ MESAFESİ 5 METREYE KADAR DÜŞTÜ!

İstanbul'da etkili olmaya başlayan sis, Avrupa Yakası'nda, başta Silivri olmak üzere Selimpaşa ve Büyükçekmece'de görüş mesafesini 5 metreye kadar düşürdü.

Silivri'de, D100 karayolu ve TEM otoyolunda sürücüler ilerlemekte zaman zaman güçlük çekti. Yoğun sis nedeniyle binalar neredeyse görünmez hale geldi.

METEOROLOJİ UYARI YAYINLAMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Batı Karadeniz'in aralıklı yağmurlu, Hatay çevrelerinin öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç ve doğu kesimlerde bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesiyle birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı bekleniyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor. (AA)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhava sis meteoroloji