UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EV İŞİ YAPARKEN ELLERİ BU HALE GELDİ!

Çin'de yaşayan Zhang isimli bir kadın, ev işi yaparken kestiği eline aldırış etmeyince sekiz parmağını birden kaybedecek duruma geldi. İşte o kadın ve başından geçen korkunç olay...

EV İŞİ YAPARKEN ELLERİ BU  HALE GELDİ!

Çin'in Hubei Bölgesi'nde yaşanan olayda Feedy TV'nin haberine göre yaranın oluşmasından iki gün sonra elinde bir enfeksiyon fark eden kadın yine de durumu pek önemsemedi.

Fakat kadın daha sonra baş parmakları hariç her iki elinde de tüm parmakların kararmasıyla bir şok yaşadı ve hemen hastaneye gitti.

Doktorların muayenesinde kadının ellerinde kangren olduğu ortaya çıktı. Kararmanın yanı sıra ellerde kaşıntı, kuruma, ağrı ve sonrasında ise hissizleşme olmuştu.

Kadının elleri tedaviye yavaş yavaş cevap verse de konu hakkında basına konuşan doktorlar kangrenin ciddiyetine dikkat çekti ve dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Vücutta doku ölmesinin yol açtığı kangren genellikle belirli bir hastalık, sakatlanma ya da enfeksiyon sonucu vücudun bir bölümüne kan gitmemesi ile meydana gelir.

Bu yüzden de genellikle en çok etkilenen organlar eller, parmaklar ve ayak parmakları gibi uç uzuvlar olacaktır. Fakat kangren vücudun iç organlarında da meydana gelebilir ve organlara ya da kas dokusuna ciddi hasarlar verebilir.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçin  zhang