UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP’TAN BOMBA ÖZELLİK!

Yepyeni bir özellik daha. WhatsApp, Android ve iOS işletim sistemlerinden sonra şimdi ise Web sürümü için önemli bir güncelleme yayınlandı.

WHATSAPP’TAN  BOMBA ÖZELLİK!

Yayınlanan güncelleme ile daha önceden Android ve iOS kullanıcıları için erişime açılan Picture-in-Picture (Resim içinde Resim) modunu Web sürümü içinde erişime açıldı.

Bu sayede WhatsApp içerisinde YouTube, Facebook ve Instagram videolarını resim içinde resim modu ile görüntülemek mümkün hale geliyor.

apmış olduğu isabetli sızıntılar ile tanınan WABetaInfo, söz konusu bu özelliğin kademeli bir şekilde dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara dağıtılmaya başlandığını da özellikle belirtti.

WhatsApp Web 0.3.1846 sürümüyle beraber erişime açılan bu özellikten sizde yararlanabilirsiniz. Eğer, Web uygulamanız güncel değil ise hemen aşağıdan belirtiğimiz yöntemi uygulayabilirsiniz.

Web uygulaması üzerinden ilk olarak Ayarlar sekmesine gidin. Daha sonrasında ise Ayarlar sekmesinde Yardım seçeneğine giderek, buradan uygulama ön belleğini temizle seçeneğine tıklayın.

Ön belleğin temizlenmesinin hemen ardından uygulamayı yeniden başlatın. Yapmış olduğunuz bu işlem sonucunda, eğer sürümünüz güncel değilse otomatik olarak en son sürüme güncellenecektir.

WhatsApp Web resim içinde resim özelliği nasıl kullanılır?

Söz konusu bu özelliğin oldukça basit bir şekilde çalıştığını belirtelim. Eğer son WhatsApp güncellemesi yüklerseniz, küçük resim ön izlemesinde bir Oynat sembolü sizleri karşılayacak. Bu sembole tıkladığınızda uygulama size videoyu resim içinde resim modu ile gösterecek. Bu sırada siz de videoyu izlerken aynı zamanda sohbet içerisinde gezinmeye devam edebileceksiniz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp  apple  android