UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİRAS KAVGASINDA KAN DONDURAN OLAY!

Aydın’ın Efeler ilçesinde, annelerinden kalan mirası paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada İsmet Efe (54), üvey kardeşi Bülent Alkan’ı (42) av tüfeği ile vurdu. Hastaneye kaldırılan Alkan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MİRAS KAVGASINDA KAN DONDURAN OLAY!

Cinayet Aydın’ın Efeler ilçesinde, Şevketiye Mahallesi'nde dün saat 23.30 sıralarında işlendi.

İki katlı müstakil bir evde alt ve üstlü oturan evli ve iki çocuk babası İsmet Efe ile bekâr olan üvey kardeşi Bülent Alkan arasında miras yüzünden tartışma çıktı. Bakkal dükkânı işleten Bülent Alkan, iddiaya göre alkol aldıktan sonra annelerine ait mallardan pay istemek için İsmet Efe’nin yanına gitti.

Miras nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İsmet Efe, evdeki av tüfeği ile Alkan’a ateş etti.

 Saçmaların isabet ettiği Alkan, kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan çevredekiler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ağır yaralanan Alkan ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Bülent Alkan yaşamını yitirdi.

Cinayeti işledikten sonra İsmet Efe av tüfeğiyle birlikte giderek jandarmaya teslim oldu. Üvey kardeşini öldüren Efe, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcinayet