UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Magazin gündemine damga vuran son haberler! Bugün Magazin Merkezi’nde 20:00’da UçanKuş TV’de masaya yatırılacak…Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!..

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Taraf toplamak çözüm getirmedi! Hukuk gerekeni söyledi!

Ahmet Kural’ın 5 yıla kadar hapsi istendi!

Türkiye’nin yakından takip ettiği birçok olay haftanın ortasında gündeme peş peşe düşen gelişmelerle adeta soğuk havada buz kestirdi!

Sıla‘nın darp raporundan sonra Ahmet Kural hakkında savcılıkta yürütülen soruşturma da tamamlandı..

Demet ve Hande barıştı!

Magazin bir çağ kapandı…

Demet Akalın ve Hande Yener arasında ne zaman başladığı ve ne zaman biteceği belli olmayan bir kavga yıllara göre değişkenlik gösterip, sebepleriyle bugüne kadar geldi…

İkilinin arasında ne olmuştu? Nerede olmuştu?

Serdar Ortaç ve Chloe aşkında ayrılık yok, nazar var!..

Ortaç’ın Türkiye’de Chloe’nin ise Amerika’ da olması, iddiayı ortaya atanların ipinin ucunu kaçırmasının sebeplerinden….

Hafta sonu Serdar Ortaç’a sorulan soruyla hortlayan boşanacaklar iddiası, İkilinin sosyal medyadaki fotoğrafları silmesiyle de kesin gözüyle bakılan bir gelişme olarak değerlendirilmişti.

Chloe yaptığı açıklamada, Christmas’ı 24 Aralık’ta ailesiyle birlikte kutlayacağı, 2019 Ocak ayının ilk haftası Türkiye’ye döneceğini söyleyip Çıkan bu haberlerle alakalı yorum yapmaya gerek yok, gerçeklik payı kesinlikle yok. Ben mutluyum huzurluyum, ocak ayında Türkiye’ye dönüyorum” demesiyle artık her şey netlik kazanmış oluyor…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMAGAZİN MERKEZİ