UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AHMET YAPMA İÇERİ GEÇMEK İSTEMİYORUM!”

Sıla-Ahmet Kural olayında flaş gelişme. Türkiye’nin gündemine oturan olayda tanık olarak ifadesi alınan Ahmet Kural’ın komşusunun ünlü oyuncunun “Seni öldüreceğim, dışarı çıkmayacaksın, sen dayak istiyorsun, bak şimdi neler oluyor.” dediğini, ünlü şarkıcının da “Ahmet yapma içeri geçmek istemiyorum” diye söylediğini duyduğunu belirttiği yer aldı.

“AHMET YAPMA  İÇERİ GEÇMEK  İSTEMİYORUM!”

Ahmet Kural-Sıla davasında sular durulmuyor. Bugün Adli Tıp, Sıla'nın morluklarının orijinal olmadığını belirtmişti.

Öte yandan Savcı, oyuncu Ahmet Kural hakkında “hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis talep edilmişti. Kural önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacağı belirtilmişti.

İDDİANAMEDE ŞOKE EDEN İFADELER

Savcı iddianamenin sonunda şu ifadeleri kullandı:

‘Tüm dosya kapsamını, müşteki ve tanık beyanları, doktor raporu ve Adli Tıp Raporu ile fotoğraf ve mesaj kayıtları, şüphelinin ikrara varan savunması ve yine taraflar arasında uzlaştırmanın sağlanamadığına dair uzlaştırma raporu birlikte değerlendirildiğinde, olay günü yaşanan tartışmada şüphelinin müştekiye tehdit ve hakarette bulunmak ve darp etmek şeklinde eylemleriyle üzerine atılı hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarını işlediği anlaşıldığından…’

İddianamede tanık olarak yer alan Hatice Zeynep Tunç'un gece saat 04:00 sıralarında Ahmet Kural'ın evinden tartışma sesleri gelmeye başladığını, bazen tokat attıklarını duyduklarını, ünlü oyuncunun 'Seni öldüreceğim, dışarı çıkmayacaksın, sen dayak istiyorsun, bak şimdi neler oluyor' dediğini duyduğunu söylediği yer aldı.

“AHMET YAPMA...”

Tunç'un tartışma sırasında Sıla'nın bir ara 'Ahmet yapma içeri geçmek istemiyorum' dediğini duyduğuna da yer verildi. İddianamede, Ahmet Kural'ın komşusunun bir ara polisi aramak istediği, bununla ilgili erkek arkadaşına danıştığı ve korktuğu için o gün polisi aramadıkları da yer aldı.

Yine iddianamede tanık olarak yer alan şoför Mahmut Kapçak'ın ifadesinde saat 05:30 sıralarında Sıla'nın kendisini arayarak gelmesini istediği, gittiğinde Sıla'nın üzerindeki kıyafetlerin dağılmış olduğu, Sıla'nın kendisini Hande Kızıl'ın yanına bırakmasını istediği, aracı sürerken de Ahmet Kural'ın kendisini dövdüğünü söylediğine yer verildi.

Soruşturma kapsamında olaydan sonra Sıla'nın yanında bulunduğu anlaşılan Rüçhan Hande Kızıl, Togay Han Numanoğlu ve Cem Mumcu'nun da tanık sıfatıyla başvurulan ifadeleri iddianamede yer aldı.

İLK O MUAYENE ETMİŞ

İddianamede olay akşamı Sıla’yı ilk muayene eden doktor Cem Mumcu’nun ‘tanık’ sıfatıyla verdiği ifadeleri de yer aldı. Mumcu o akşamı şöyle anlattı: ‘Olaydan sonra Sıla’nın çağırması üzerine Sıla’nın asistanı Hande Kızıl’ın evine gittim. Doktor olduğum için Sıla’yı muayene ettim. Sıla’nın vücudunda ekomoz ve ödemler gördüm. Üzüntüsünü paylaşmak için o gece şarkılar söyledi. Basına yansıyan videoyu Instagram’ın Story bölümünden kayda aldım. Daha sonra rahatsız hissettiğim için kaldırdım.’

“SILA AĞLAMIŞ VE DARP EDİLMİŞ GÖRÜNÜYORDU”

Tanık olarak ifadesi alınan Togay Han Numanoğlu, Sıla'nın asistanı olduğunu, Hande Kızıl'ın kendisini arayarak 'Sıla çok kötü, hemen gel' demesi üzerine Hande'nin evine gittiğini, Sıla'nın ağlamış ve darp edilmiş göründüğünü, yüzünde kızarıklık, şişlik ve kollarında morluk gördüğünü, Sıla'nın kendisine Ahmet Kural'ın dövdüğünü söylediğini, kulaklarına vurduğunu, tekmelediğini, kafasını duvarlara sürttüğünü, hakaret ettiğini söylediğini, bu olaylara şaşırdığı için de o gece yanlarından ayrılmadığını belirtmiş.

“GÖMLEĞİNDE KAN İZİ VARDI”

Rüçhan Hande Kızıl da saat 05:00 civarında Sıla'nın kendisini arayarak 'Geliyorum' dediğini, geldiğinde beyaz gömleğinin düğmelerinin kopuk, yakasının yırtık olduğunu, gömleğinde kan izi olduğunu, deri pantolonunda ve trençkotunda yırtık olduğunu, yüzünün sol tarafının şiş olduğunu, Sıla'nın kendisine Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiğini, saçından tutup başını duvara vurduğunu, kollarına omuzlarına vurduğunu, tekme ile vurduğunu söylediği, Sıla'nın vücudundaki morlukları ve kızarıklıkları gösteren fotoğrafları bizzat kendisinin çektiğini söylemiş.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSILA  AHMET KURAL