UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET KURAL'A HAPİS ŞOKU!

Ahmet Kural’ın 1 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi.

AHMET KURAL'A HAPİS ŞOKU!

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan kavgaya yönelik olarak yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, oyuncu Ahmet Kural hakkında, hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından iddianame düzenledi.

Sanatçı Sıla Gençoğlu geçtiğimiz aylarda avukatı ile adliyeye gelerek beraberlik yaşadığı oyuncu Ahmet Kural tarafından darp cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosu tarafından Sıla’nın şikayeti sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Ahmet Kural’ın ifadesi alınmıştı. Kural ifadesinde yaşanan darp olayını doğrulayarak birbirlerini hırpaladıklarını ileri sürmüştü. Dosya Uzlaştırma bürosuna gönderilmiş fakat taraflar uzlaşmayı reddetmişti.

Dosya yeniden İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’na geri gönderilmişti. Savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcı, oyuncu Ahmet Kural hakkında “hakaret, tehdit ve basit yaralamasuçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis talep edildi. Kural önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAHMET KURAL SILA HAPİS