UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE YENER’DEN DEMET AKALIN’A OLAY GÖNDERME!

Aman Demet duymasın. Hande Yener’den Demet Akalın’a “marka” göndermesi.

HANDE YENER’DEN DEMET AKALIN’A OLAY GÖNDERME!

Hande Yener, dün akşam Etiler’de bir mekân çıkışı görüntülendi. Hande Yener’e gecede ünlü yapımcı Polat Yağcı da eşlik etti.

Basın mensuplarına milli piyonga bileti hediye eden Yener, “Bana 70 milyon çıksa büyük konser salonu yapardım. Dünya yıldızlarını getirirdim.” dedi.

Hande Yener, “Demet Akalın ile uzlaştınız mı?” sorularına ise “Sadece biz davayla ilgili uzlaştık. Onun dışında hiç görüşmedik. En azından aramızdaki negatif enerji bitti diye düşünüyorum. Uzaktan sevmek aşkların en güzeli.” diyerek yanıt verdi.

Muhabirler, Hande Yener’in ayağında gördüğü terlik ayakkabının fiyatını sordu. Hande Yener, öyle bir cevap verdi ki sanki ezeli rakibesi Demet Akalın’ın kulaklarını çınlattı.

Marka giyinmeyi bıraktığını ifade eden Hande Yener, “Nefret ediyorum marka giymekten. Daha orta üretim şeyler de var. Marka şeyleri alıp 1-2 kere giyip dünya para vermek saçma geliyor. Marka şeylere dünya paralar vermek itici geliyor bana. İyi örnek olunmuyor. Başarıyla, güzelliklerle örnek olalım. Müzik listelerinde 1. olmak önemli. Magazinde haber olmakla 1. olmakla ilgili değil. Kıyafetimizle gündem olmak bana boş geliyor.” dedi.

Bakalım Hande Yener’in bu sözlerine en büyük rakibi Demet Akalın’dan nasıl bir cevap gelecek merak konusu…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  hande yener  polat yağcı