UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Magazin gündemine damga vuran son haberler! Bugün Magazin Merkezi’nde 20:00’da UçanKuş TV’de masaya yatırılacak…Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!..

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Bu kadarına da pes! Gazetecilere büyük saygısızlık!

Kar, kış, sıcak, soğuk demeden binbir emekle çalışan gazeteciler ne yazık ki son zamanlarda karşılaştıkları bazı olaylarda hak ettiği değeri görmüyor…

Son olarak Berkay’ın gazetecilere ettiği küfür, gündeme bomba gibi düşmüş, ünlü şarkıcı ortalama bir özürle durumu telefi etmeye çalışmıştı.

Bugünse Emre Altuğ ile görüntülenen Işıl Alben kendilerini görüntüleyen gazetecilere “o fotoğraflar silinecek!” tehdidin de bulunarak, anlamsız bir çıkış yaptı. Başarılı sporcu neden böyle bir tepki gösterdi? Tepkinin devamında ne dedi?

Çevreci Tarkan’ın reklam aşkı!

Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan’ın attığı her adım haber paylaştığı her video olay yaratmaya devam ediyor…

İnsan Megastar olunca farkı olmak zorunda öyle değil mi? Ama bu fark nasıl yapılmalı? Orası da işin profesyonelleri tarafından düşünülüp uygulamaya geçirilmeli…

Toplumsal konuşlarda duyarlılığıyla bilinen, çevreci kimliğiyle adeta fırtınalar estiren, tarihi değerlere önem veren Tarkan, son paylaşımıyla bir anda tüm dikkatleri üzerine topladı… Herkes bu videonun yeni bir şarkı ya da yılbaşı için sürpriz bir konser olduğunu düşünmüştü ki iş hiç de düşündüğümüz gibi çıkmadı.

Megastar’ın milyonluk reklam anlaşması, sosyal medya paylaşımı ve toplumcu kişiliği 

Emre Aşık ve Yağmur Aşık’ın çekişmeli davası!

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın anlaşmalı açtığı boşanma davası, eşi Yağmur Aşık’ın anlaşma protokolüne itiraz ederek karşı dava açmasıyla çekişmeli davaya dönüştü.

Mahkemede neler yaşandı? İkili boşandı mı? tedbir nafakası hangi tarafa neden verildi?

Seda Sayan’a “Babamın katili” dedi… 1 yıl 2 ay hapis cezası yedi!

Zaman Zaman toplumda görülen bazı olaylara verdiğimiz tepkiler hiç istemediğimiz bir sonla bite bilir, yahut yanlış anlaşılmalar ve yapılan düzeysiz eleştiriler sizi kendine çekip galeyana getirebilir…

İşletmeci Mehmet Tuna’nın kızı Deniz Tuna, babasının vefatından sorumlu tuttuğu Seda Sayan’a sosyal medyada “Babamın katili” demiş, olay sayan tarafından yargıya taşınmıştı…

Karar verildi… Deniz Tuna nasıl bir ceza aldı? Bu ceza paraya çevrilebilir mi? Ve yaşanan bu olay sosyal medya ile ilgili nasıl bir ders verdi?

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmegastar tarkan