UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ UYARDI!

Meteoroloji’den kritik açıklama. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge hava durumu tahminlerini açıkladı. Ankara’da eğitime bir gün ara verilmesinin ardından gözler diğer şehirlere çevrildi. İşte Meteoroloji’den gelen son dakika uyarıları.

METEOROLOJİ UYARDI!

Dün akşam saatlerinden itibaren yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışı neticesinde okulların tatil olup olmayacağı merakla aratılıyor.

Ankara'da eğitime bir gün ara verilmesinin yanı sıra yine en merak edilen konular arasında İstanbul'da bugün ve haftasonu havaların nasıl olacağı konusu oldu.

İstanbul'da gün içinde sıcaklıklar ortalama 11 dereceyi gösterirken, Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinden sonra İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Yalova ve Bursa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Bilecik çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar, zamanla yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Isparta ve Burdur çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, zamanla yağmurlu, Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Karaman dışında bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13