UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Demet Akalın, fena patladı. Demet Akalın kızı Hira için yapılan, "Bayrampaşalı gibi giydiriyor" yorumlarına ateş püskürdü. Demet Akalın'a destek oğlunu kaybeden bir anneden geldi.

DEMET AKALIN  AÇTI AĞZINI  YUMDU GÖZÜNÜ!

Giyim tarzı ile sık sık eleştiri yağmuruna tutulan Demet Akalın, bu sefer de kızı Hira'nın giyim tarzıyla konuşuldu.

4 yaşındaki kızı Hira ile yılbaşı alışverişine çıkan Demet Akalın, alışverişte çekildiği bir fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Demet'in henüz 4 yaşındaki kızı giyim tarzı nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bu yorumlara cevap vermeyen Akalın'a destek küçük yaştaki çocuğunu kaybeden bir anneden geldi. Acılı kadın, "Çocuğum yaşasaydı da ne giyerse giyseydi..."

Bu yorumu gören Demet Akalın sessizliğini bozdu. Anne ve çocuğunun fotoğrafını paylaşarak ateş püskürdü;

“Evladım yaşasaydı da ne giyerse giyseydi diye... 13 gün önce kaybetmiş evladını... Ey kalpsiz insanoğlu sanane benim evladımın giydiği üst baştan! İmkânım varken alacağım size inat! Vay efendim Bayrampaşalı gibi giydiriyormuşum!

Ulan sen Bayrampaşa’ya kurban ol be! Evladını kaybetmiş bir anne sana ne güzel cevap vermiş! O olmayan katran kalbine ben ne desem boş! Kazanıp kazandıkça Ağrı’daki çocuklara park da yaptıracağım. Trabzon'daki çocuklara oyuncak da göndereceğim! Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın! İnsan yazmaktan utanıyor be! Ayıp bilmiyorsun anladık da azıcık Allah korkusu olsun içinde... Güzel gözlü Baran sen de nur içinde yat.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  okan kurt