UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VAKIFBANK DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU!

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın finalinde Brezilya ekibi Minas Tenis Clube'ü 25-23, 25-21 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup ederek, üst üste ikinci, toplamda da üçüncü kez dünyanın en büyüğü oldu.

VAKIFBANK DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU!

Son altı Dünya Şampiyonası'nda üçüncü kez (2013, 2017, 2018) şampiyon olan sarı-siyahlılar, bu kupayı en çok kazanan Türk takımı olmayı başardı. Bu şampiyonlukla VakıfBank, "Türkiye'nin uluslararası alanda en başarılı takımı" unvanını da perçinledi.

Çin'de düzenlenen FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası finalinde Brezilya ekibi Minas Tenis Clube'ü 3-0 yenerek üst üste ikinci, toplamda da üçüncü kez dünyanın en büyüğü unvanını alan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, yurda döndü.

Şampiyon takımı Atatürk Havalimanı'nda bando takımı ve çok sayıda taraftar çiçeklerle karşıladı.

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, kazanılan şampiyonlukların çok çalışmaktan geçtiğini dile getirerek, "Ülkemize üst üste bu şampiyonlukları kazandırdığımız için çok mutluyuz ve gururluyuz. Uluslararası turnuvaların son 4'ünü biz kazandık. Bu şampiyonlukları hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu ülke de bu gururu hak etti. Biz uluslararası her düzeyde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Arkadaşlarımıza da söylüyorum; bizim görevimiz sonuna kadar çalışmak. Biz her kupayı alamayabiliriz ama dünyada en çok çalışan ve en iyisini yapmaya çalışan voleybol takımı biziz. Mutluyuz" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVOLEYBOL VAKIFBANK