UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN: FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYONA BAŞLIYORUZ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde konuşma yaptı! Erdoğan: “Birkaç gün içerisinde operasyona başlıyoruz!”dedi.

ERDOĞAN: FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYONA BAŞLIYORUZ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan konuşmasında "Bugün eğer terörle mücadelede bu neticeleri alabiliyorsak bunun tek nedeni lojistik desteğin bize gelmesidir. Kusura bakmayın. Batıdan bir şey gelmez. Hep kapılardan döndük. Ve kötü komşu bizi ev sahibi yaptı." dedi.

 

Öte yandan Erdoğan, savunma sanayi ile ilgili, "Son 16 yıldaki atılımlarımız sayesinde ülkemizi çok farklı ve ileri bir noktaya getirmeyi başardık." ifadelerine yer verdi. ABD'nin terör örgütü YPG'ye desteğine sert eleştiriler yönelten Erdoğan "Sıra Fırat'ın doğusundaki terör öbeklerini dağıtma kararımızı hayata geçirmeye geldi." açıklamasında bulundu. Ayrıca Erdoğan merakla beklenen yerli ve milli imkânlarla yapılan genel maksat helikopterinin adını "Gökbey" olarak duyurdu.


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRECEP TAYYİP ERDOĞAN