UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLDÜRÜLEN DOÇ. DR. CİNAYETİYLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

Elazığ’da, Doç. Dr. Mustafa Girgin’in öldürüldüğü olayla ilgili tutuklanan iki sevgilinin ifadelerine kan dondurdu: Uygunsuz fotoğraflarını çekip, uyarı amaçlı karısına gönderecektik.

ÖLDÜRÜLEN DOÇ. DR.  CİNAYETİYLE İLGİLİ  FLAŞ GELİŞME!

Elazığ'da, öğrenci evinde öldürülen Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli genel cerrah, evli ve 2 çocuk babası Doç. Dr. Mustafa Girgin cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Fatih Şemsettin Aktaş ile pratisyen hekim olan sevgilisi Çağla Gül Balo’nun ifadeleri dehşete düşürdü.

Aktaş, sevgilisi Çağla ile 3 aydır aynı evde kaldıklarını, Mustafa Girgin'in, Çağla'yı taciz ettiğini öne sürerek, ifadesinde şunları söyledi:

“DEKOLTE KIYAFET GİYDİ”

"Mustafa Hoca'yla konuşma kararı aldık. Çağla, hocayla mesajlaşıp eve çağırdı. Kısa süre sonra Mustafa Hoca bizim bulunduğumuz eve geldi.

Çağla kapıyı açtı. Ben de yatak odasına saklandım. Çağla siyah dekolte bir kıyafet giymişti. İkisinin samimi davranışlarda bulunma anını çekmek üzere cep telefonumu elime alarak odaya doğru gittiğimde Mustafa Hoca durumu fark edip, Çağla'nın yanından uzaklaştı.

Resim çekemeden Mustafa Hoca "Ne yapmaya çalışıyorsunuz?" dedi ve cebinden çıkardığı bıçakla saldırdı. Siyah saplı bıçağı boğuşma anında elime aldım. Mustafa Hoca'ya rastgele salladım. Mustafa Hoca yere düştü. Baktım, nabzı atmıyordu. Telefonumdan polisi aradım. Devamlı "Çağla beni bitirdin" deyip durdu."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcinayet  taciz  cinsel istismar