UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN ANLAMSIZ KAÇIŞ OPERASYONU!

Kenan İmirzalıoğlu’nun kaçış planı. Kenan İmirzalıoğlu estetik merkezinden çıkarken görüntülendi. Kameraları görünce bir hayli panikleyen İmirzalıoğlu, gizemli halleriyle kafaları karıştırdı.

KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN ANLAMSIZ KAÇIŞ  OPERASYONU!

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Levent'te ortaya çıktı. Özel bir estetik ve sağlıklı yaşam merkezinden çıkarken objektife yansıyan 44 yaşındaki oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirleri fark edince panikledi.

Yakışıklı oyuncu, görüntü alınmasını engellemek için lüks cipini polikliniğin otoparkına çektirdi. Bununla da yetinmeyen İmirzalıoğlu, görevlilere otopark kapısını da kapattırdı.

Ancak ünlü oyuncu, yine de görüntülenmekten kurtulamadı. Her zaman objektiflerle barışık olan İmirzalıoğlu'nun estetik ve sağlık merkezini arka kapıdan terk etmesine ise bir anlam verilemedi.

Kendinden 10 yaş küçük eşi Sinem Kobal'la 2 buçuk yıldır mutlu bir evliliği olan ve bir süredir ekranlardan uzak kalan İmirzalıoğlu'nun polikliniğe gizlice gitmesi ise yeni bir proje için küçük estetik operasyonlar geçirdiği iddiasını beraberinde getirdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkenan imirzalıoğlu  sinem kobal