UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MISIR MERYEM UZERLİ YÜZÜNDEN KIRMIZI ALARMA GEÇTİ!

Ortadoğu’da geniş hayran kitlesi olan Meryem Uzerli, Mısır’da çekilen yeni filmiyle ülkeyi karıştırdı. Uzerli, önceki gün Mısırlı oyuncu Mohamed Emam’la paylaşım yaptı. Hayranları, Uzerli'ye ulaşmak için seferber oldu. Film ekibi, setin aksamaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.

MISIR MERYEM UZERLİ YÜZÜNDEN KIRMIZI ALARMA GEÇTİ!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli'nin başrolünde oynayacağı Mısır'daki filmin çekimleri öncesinde ülke, adeta kırmızı alarma geçti. Film için geçtiğimiz gün sessiz sedasız Mısır'a giden Uzerli'nin bu seyahati ise önceki gün yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Mısırlı aktör Mohamed Emam'la fotoğrafını Instagram'da paylaşan güzel oyuncu, ülkede olay oldu. Uzerli'nin Arap hayranları, hemen oyuncunun izini sürdü. Ortadoğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun sette olduğu saatlerde geniş güvenlik önlemleri alındı..

ÇEKİMLER GİZLİ YAPILIYOR

Çekim ekibi, 35 yaşındaki oyuncuyu adım adım takip eden hayranlarını sete sokmamak için çevrede kuş uçurtmadı. Hatta çekimler, büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirildi. Koruma ordusuyla gezen ünlü oyuncunun çekimler boyunca hayranları tarafından rahatsız edilmemesi için de kaldığı otel de gizli tutuldu. Uzun bir aranın ardından yurt dışı projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Uzerli'nin Ortadoğu'daki hayranlarının yoğun ilgisine karşılık alınan bu bir dizi önlem ise "Meryem paniği" yorumu yaptırdı.

HAYRANLARI TAKİPTE

Ünlü oyuncunun Mısır'da olduğunu öğrenen hayranları arayışa girdi. Uzerli'nin fanları film setini ve oyuncunun kaldığı oteli öğrenmek için sosyal medyada seferber oldu.

 (Takvim)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERYEM UZERLİ