UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM NİKÂH TARİHİNİ VE YERİNİ UÇANKUŞ TV’YE AÇIKLADI!

Sosyal medyasından yakın zamanda evleneceğini duyuran Selin Ciğerci, düğün yeri ve tarihine de ilk kez UçanKuş TV söyledi.

ÜNLÜ İSİM NİKÂH TARİHİNİ  VE YERİNİ UÇANKUŞ TV’YE  AÇIKLADI!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, uzun süredir birlikte olduğu futbolcu Gökhan Çıra ile yakın zamanda evleneceklerini instagram hesabından duyurmuştu.

Selin Ciğerci, paylaşımına ; "Yanlış yapmadığın sürece, aldatmadığın sürece her şey itina ile affedilir. Arada bizim evde de sesler yükseliyor canım her zaman canım cicim değiliz. Biz düğün tarihi, düğün yeri araştırmaya başladık. Rüya gibi." notunu düşmüştü.

UçanKuş TV’nin ulaştığı Ciğerci, düğün tarihi olarak 2019 yazının sonunu düşündüklerini söyledi.

“100 KİŞİLİK DÜĞÜN OLACAK”

Ciğerci, “Yaz sonu, İstanbul’da muhtemelen yalılardan birinde, 100 kişilik bir davetlinin katılacağı samimi bir düğün yapacağız” dedi.

Son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olan Selin Ciğerci, düğünün sadece 100 kişilik olmasını da; “Etrafımda o kadar çok popülaritemi kullanmak isteyen, sadece işleri düştüğü için beni arayıp soran kişi var ki… O yüzden en sevdiklerimi ya da beni gerçekten seven kişileri bu mutlu günüde yanımda görmek için o kadar az yaptım” sözleriyle açıkladı.

Öte yandan Ciğerci, dün de çıktığı mekânda yanı sıra bir de şarkı söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselin ciğerci  gökhan çıra