UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKIN ERKAN PETEKKAYA’NIN EN TUHAF TAKINTISI NEYMİŞ?

Erkan Petekkaya, Posta gazetesinden Dilara Doğan’a birbirinden çarpıcı,açıklamalarda bulundu. Erkan Petekkaya’nın başrolünü oynadığı “Deliler” filmi vizyona girdi. Yeni dizisi “Vurgun”sa yakında ekranlarda olacak…

BAKIN ERKAN PETEKKAYA’NIN EN TUHAF TAKINTISI NEYMİŞ?

Erkan Petekkaya, Posta gazetesinden Dilara Doğan'a konuştu. Petekkaya, Doğan'ın "Acilen satışı yasaklansın dediğiniz şey nedir?" sorusunu "Alkol ve sigara" olarak yanıtladı. 

İşte o samimi röportajdan bir bölüm;

"Sosyal medyayı iyi kullanamıyorum. Samimi bir şey söylüyorum, insanlar ters tarafa çekiyor, ne söylemek istediğine bakmıyor kimse" diyen Petekkaya, şöyle devam etti: Suçsuzken birdenbire suçlu oluyorum. Sosyal medya oyunlarını oynayamıyorum. Bence çok tehlikeli bir şey... Bilgi edinmek için ve sağlıklı iletişim kurmak için kullanılması gerek tabii. Misal söylemek istediğimi söylüyorum, Instagram'da bir açıklama yapıyorum, küfür yağıyor. Sonra siliyorum ki zaten koyarken de sileceğimi bilerek koyuyorum.

Petekkaya, “Twitter ve Facebook'ta adıma açılmış sahte hesaplar var, hiçbiri bana ait değil. Benim sadece Instagram hesabım var” diyerek sözlerine devam etti.

 Hayatınızı anlatan bir film çekilse son sahnesinde hangi şarkı çalar?

Doymadım Doyamadım…

Mezar taşınıza ne yazılsın isterdiniz?

“Game Over” ama parantez içinde “Part 1” yazalım.

En tuhaf takıntınız nedir?

 Ters dönen terlikleri, ayakkabıları çevirip düzeltiyorum. Çünkü küçükken bana“Ayakkabılarını ters görürsen ve düzeltmezsen annen baban ölür” demişlerdi. Hala düzeltiyorum. Atalar birçok şeyi boşuna dememiş.    “Gece tırnak kesme” demişler. Niye? Çünkü ışık yok. Gaz lambasıyla tırnak mı kesilir? Ben gece hiç tırnak kesmem.

 Buradan birine seslenecek olsanız, kime, ne dersiniz?

Dünyaya seslenmek isterdim.“Neyi paylaşamıyoruz?”diye. Doğada var olan şeyler hepimize yeter. Niye insanlar ölüyor? Niye füzeler yapılıyor? Bunların durmasını isterdim.   

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERKAN PETEKKAYA