UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANER TOYGAR EŞİYLE İLGİLİ GERÇEĞİ İLK KEZ AÇIKLADI

Katıldığı evlilik programında tanıştığı Berke Kentli ile geçtiğimiz Nisan ayında hayatını birleştiren Caner Toygar’ın mutluluğu uzun sürmedi. Basında yer alan eşini darp ettiği iddiasıyla bugün hakim karşısına çıkan Toygar sonunda sessizliğini bozdu. Toygar hakim karşısına çıkma sebebinin darp değil tehdit iddiası olduğunu söyledi.

CANER TOYGAR EŞİYLE İLGİLİ GERÇEĞİ İLK KEZ AÇIKLADI

Berke Toygar’ın katılmadığı duruşmada hakkındaki “darp” suçlamalarını reddeden Toygar, evliliği ile ilgili Uçankuş Tv’den Merve BARUT'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“NAFAKA ALMAK İÇİN YALAN SÖYLÜYOR”

Hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini söyleyen Toygar “Ben bugün hakim karşısına darp ile ilgili çıkmadım. Berke’nin bu davaları açmasının tek nedeni 400 bin TL  nafaka almak istemesidir. Davanın görüleceği tarih belli olduktan sonra avukatları vasıtasıyla tanıdık gazetecilere yalan haber yaptırtıyor. Bugünkü dava darp değil, hakaret ve tehdit davasıydı. Ama başka gazetelerde “darp” olarak yansıtıldı. Elinde tehdide dair herhangi bir delil yok, hiçbir şey yok. Ispatlayamaz.” şeklinde konuştu.

“İŞLERİM SIKINTIYA GİRDİ”

Hakkında yapılan olumsuz haberlerden dolayı işlerinin sıkıntıya girdiğini de belirten Toygar, “Bugün ilk duruşma görüldü. Berke Hanım gazetelere kendisi haberler yaptırtıyor sonra da mahkemede delil olarak sunuyor. Tehdit ile ilgili elinde herhangi bir ispat yok. Bu haberlerden dolayı işlerim sıkıntıya girdi. Defilelere çıkamıyorum. Yalan haber bile olsa insanların aklında benimle ilgili ister istemez soru işareti oluşuyor. Sadece tazminat alabilmek için bana yapılan büyük bir oyundur bu.2. mahkemede karar verilecek ve hep beraber göreceğiz. Madem 3 ay evli kaldı, uzatmayıp boşansaydı. Para alabilmek için bunu yapıyor.” dedi.

Boşanma aşamasındaki eşi Berke ile ilgili şoke eden açıklamalarına Toygar şu sözlerle devam etti;

“Arkadaşıma diye evden çıkıyor, gece eve dönmüyor. Sonra polis beni arayıp karakola çağırıyor. Karakola gidiyorum, eşimi tehdit ettiğimi söylüyorlar. Daha sonra eve dönüp 15 - 20 gün sonra yine aynı şeyi yapıyor. Polis kayıtlarında darp yok. Tekrar barışıp tekrar aynı şeyi yapıyor. Bunları da mahkemede delil olarak sunuyor. “

“BİLEREK KİLO VERDİ, “BANA BAKMIYOR” DEDİ!”

Biz evlendikten sonra Berke Hanım 10 kilo verdi. Birden kilo vermeye başlayınca hastalanabileceği konusunda endişelendim. Konuşmaya çalıştığımda ise “Ben, sen evde yokken yemek yiyorum.” dedi. Mahkemede ise “Caner bana bakmıyor. Beni günlerce aç bıraktı” dedi.

 “Yakın arkadaşları Güngören’de oturuyor. Berke, arkadaşlarının Esenyurt’a yanımıza taşınmak istediğini söyledi. Bizim komşumuz oldular. Meğer arkadaşları mahkemede şahitlik yapabilmek için bizim apartmanımıza taşınmışlar. O şahıslar bugün benim aleyhime şahitlik yaptılar. Güngören’de oturan ve işi Güngören’de olan insan Esenyurt’a taşınır mı? “Biz komşuyuz, her şeylerini biliyoruz” dediler, beni kumpasa getirdiler.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcaner toygar  berke toygar  boşanma