UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MANKEN ESTETİK KURBANI OLDU!

Ünlü manken estetik kurbanı oldu. Yaşamını ABD'de sürdüren manken Nuray, güzelleşmek isterken kendini bir kâbusun içinde buldu.

ÜNLÜ MANKEN ESTETİK  KURBANI OLDU!

Estetik operasyon kurbanı olan insanların öykülerini anlatan Botched Doctors adlı programın yeni sezondaki konuklarından biri de Nuray adlı manken oldu.

34 yaşındaki Nuray, kendisinden daha genç mankenlerle rekabet edebilmek için gözaltlarındaki torbalardan kurtulmak istedi. Bunun için de bir estetik cerraha gidip gözaltlarına yağ enjekte ettirdi. Ama sonuç beklediği gibi olmadı. Gözlerinin altındaki, kendisine yorgun bir görünüm veren torbalar yok olmak bir yana daha şiş ve belirgin hale geldi.

Manken Nuray da bu tür estetik kurbanlarının sorunlarına çözüm bulan Dr. Dubrow ve Dr. Nassif'in Botched Doctors adlı programına başvurdu.

Genç kadın yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Nuray, gözlerinin altına yağ enjekte ettirdiğini söyleyerek "Doktor bana gözlerimin altında operasyon nedeniyle oluşan şişliklerin 10 gün içinde kaybolacağını söylemişti. Ama 15 gün geçtiği halde hiçbir düzelme olmadı" dedi.

Sorununa çare bulamadığı için de 20 farklı doktora başvurduğunu anlatan genç kadın "Hiçbiri beni tedavi etmek istemedi" diye konuştu.

Programın uzmanlarından Dr. Nassif, Nuray'ın gözaltlarında oluşan aşırı şişliğin, yağın o bölgedeki kaslara enjekte edilmesinden kaynaklandığını ve bu durumun tedavi edilmesinin pek de kolay olmadığını söyledi.

Daha sonra iki doktorun ve onlara katılan bir başka estetik uzmanının da katkısıyla Nuray'ın gözaltlarındaki sorun giderildi.

Genç kadın yaşadıklarını katıldığı Botched Doctors programında gözler önüne serdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnuray  manken  estetik  manken nuray