UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİKKAT! KAR GELİYOR!

Meteoroloji'den son dakika açıklaması. Meteoroloji’den İstanbul ve Ankara için kar uyarısı geldi.

DİKKAT! KAR GELİYOR!

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı. Günlerdir özellikle İstanbul'da yoğun yağışlı ve soğuk bir hava hâkim oluyor. Dün gün içinde yağışlar biraz daha azalsa da soğuk hava akşam saatlerinde kendini daha sert hissettirmeye başladı.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

MARMARA

Çok bulutlu, Sakarya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, rakımın 1000 metre ve üzeri olduğu yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK? KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İstanbul'da Cuma günü gökyüzü bulutlu-güneşli. Yağmur beklenmiyor. En yüksek sıcaklık 8, en düşük sıcaklık 5 derece. Rüzgar saatte 29 km hızda esmesi bekleniliyor.

ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK? KAR GELİYOR!

Sıcaklıklar 3 dereceyi gösterirken, parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde doğu kesimleri hafif kar yağışlı.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir dışında bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun yağmur ve sağanak, yüksek rakımlı yerlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU  KUVVETLİ YAĞIŞ  KAR