UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SUNUCU 17 KİLOYA DÜŞTÜ!

Anoreksiya hastası eski Rus TV sunucusu Kristina Karyagina 17 kiloya kadar düştü. 4 yaşındaki bir çocuğun kilosuna sahip olan genç kadın ölümle burun buruna...

ÜNLÜ SUNUCU  17 KİLOYA DÜŞTÜ!

Rus televizyon yıldızı Maria Kokhno'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ülkenin gündemine oturan Kristina Karyagina tedavi edilemezse ölecek.

Sağlıklı bir kadınken böyle görünen 26 yaşındaki Kristina Karyagina sahip olduğu hastalık yüzünden yıllardır elma ve muz parçalarıyla besleniyor.

Yemeyi reddettiği için tehlikeli derecede zayıf olan 26 yaşındaki Karyagina'ya, tedavi edilmezse bir yıl içinde ölebileceği söylendi.

Sadece muz ve elmayla beslenen Kristina Karyagina, ilk kez yıllar sonra farklı bir şey yedi. Tedavi için gittiği doktorunun "Korku filminde ceset rolü oynayabilirsin" dediği kadına, yılmaması ve tedavi olması için insanlar tarafından bolca destek veriliyor.

Lise yıllarında düzgün yemek yemeyi bıraktığını söyleyen Karyagina'nın kilosu ortalama olarak 4 yaşındaki bir çocukla aynı. Tedavisi başlatılan Karyagina, tedavinin ikinci gününde, ilk defa elma ya da muzdan başka bir şey yemeyi başardı.

Şimdi genç kadının tedavisinin ilerlemesi ve durumunun daha da düzelmesi bekleniyor.

Doktorlar ise aşırı zayıflığın vücutta ciddi bir organ hasarı yaratarak 18 kg - 25 kg arası insanları öldürebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKristina Karyagina