UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA UYARISI! ÇOK FENA GELİYOR!

Meteoroloji uyardı o güne dikkat! İSTANBUL başta olmak üzere, Çanakkale, Hakkâri, Yalova, Bursa'da hafta sonu sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hasta sonu hava durumu raporunu açıkladı.

METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA UYARISI! ÇOK FENA GELİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hava durumu raporunu açıkladı. Yetkililerin verdiği bilgiye göre yurtta hafta sonu güneşli başlayacak yağmurlu bitecek. Karadeniz ve Balkan çevresinden gelen serin hava dalgası ile birlikte pazar günü sıcaklıklar düşüyor. Pazar günü başlayacak sağanak yağış 3 gün sürecek. Yani bu durumda yeni haftaya da yağışlı başlamış olacağız. İstanbul, Edirne, Çanakkale, Kastamonu, Hakkâri 5 günlük hava durumu raporları ne diyor? İşte hafta sonu ve yeni haftada beklenen son tahminler...

Meteoroloji'den bugün için yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

Ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri ile Sivas, Amasya, Tokat ve Van çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın doğu kesimlerinde pus yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMETEOROLOJİ  HAVA DURUMU