UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SILA’YA TANIK DESTEĞİ!

Sıla - Ahmet Kural olayındaki tanık H.Z.T Ahmet Kural’ı tekrar savcılığa şikâyet etti.Bu sefer ki sebep ise Ahmet Kural’ın tanığa yani kendisine iftira atması…

SILA’YA TANIK DESTEĞİ!

Tanık lise öğrencisi şikâyet dilekçesinde tanık olarak bulunduğu Sıla-Ahmet Kural kavgasını anlattı. “Ahmet Kural psikolojik baskı uygulamaktadır '. İftira suçundan cezalandırılmasını istiyorum’’ dedi.

Sıla–Ahmet Kural arasındaki şiddet soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Sıla’nın avukatı Dr. Rezzan Epözdemir, Ahmet Kural ve Sıla tartışmasında yandaki villa da o geceye tanık olduğu ifade edilen H.Z.T’nin (17),“Ben Yalancı tanıklık yapmadım’’ diyerek Ahmet Kural hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak ‘iftira’ suçlamasıyla şikâyetçi oluğunu Söyledi.     

H.Z.T dilekçesinde 04.00 sıralarında Kural’ın villasında tartışma sesi duyduğunu belirterek, “Ahmet Kural’ın bir kadın'a tokat attığını kadının ’’Ahmet yapma içeri geçmek istiyorum’ şeklindeki sözlerine rağmen Ahmet Kural’ın bağırmalarının devam ettiğini, kadın'a ağır küfürler ettiğini, dayak seslerinin yanında ‘Or.…sun sen, seni öldüreceğim. Dışarı çıkamayacaksın, sen dayak istiyorsun,bak şimdi neler oluyor. Seslerini duyduğunu’’söyledi.

INSTAGRAM'DAN SILA’NIN MENAJER'İNE ULAŞTIK!  

Bu olayları Sıla’nın şikâyeti üzerine duyduklarını söyleyen ve menajerine ulaşıp tanıklık yapabileceğimizi dile getirdik. Duyduklarımızı ve bildiklerimizi savcılığa aktardık. Ahmet Kural kendisini kurtarmak için yalancı tanıklık yaptığımı iddia etmektedir ve psikolojik baskı yapmaktadır. Bu nedenle Ahmet Kural’ın “iftira suçundan cezalandırılmasını istiyorum’’ dedi.  

(Sözcü)                                                                                                                                                                                        

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSILA  AHMET KURAL