UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUMRU YAVRUCUK YANLIŞLIKLA ANTİFRİZ İÇTİ!

Tiyatro ve sinemanın başaralı oyuncularından 57 yaşındaki Sumru Yavrucuk, sahne arkasından yanlışlıkla antifriz içerek zehirlendi. Yaşanan bu olayın ardından Yavrucuk, hemen hastaneye kaldırıldı.

SUMRU  YAVRUCUK  YANLIŞLIKLA  ANTİFRİZ İÇTİ!

Muğla’nın Marmaris İlçe Belediyesi’nin bir ay sürecek yılbaşı etkinliklerinde Armutalan Kültür Merkezi’nde Leeanane’nin Güzellik Kraliçesi isimli oyunda sahne alan sinema, tiyatro, yönetmen ve dizi oyuncusu Sumru Yavrucuk sahne arkasında kendisine su diye verilen antifirizi içerek kusmaya başlayınca hastaneye kaldırıldı. Özel bir hastanede gözetim altına alınan Yavrucuk’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikeyi atlatan Yavrucuk’un bir sıkıntı yaşamaması için hastane yetkililerince hastanede gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Yavrucuk’un hayati tehlikesi bulunmuyor. Bu arada sahne arkasında antifirizin ne aradığı, ne amaçla orada olduğu emniyet yetkililerince araştırılıyor.

“TABURCU OLDUM”

Ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk, hakkında çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte Sumru Yavrucuk’un yaptığı o açıklama;

“Dün akşamki oyun sırasında, mizansen gereği içmem gereken su bardağına, yanlışlıkla adblue sıvısı konmuş.

Gerekli tedavi uygulandı. Az önce taburcu oldum. Bu akşam Bodrum’da oynuyorum. Benim için endişelenen herkese teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsumru yavrucuk