UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ASTROLOĞUN ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaya geçidinde ünlülerin astroloğu olarak tanınan Egemen Töreli’ye çarparak ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakıldı.

ÜNLÜ ASTROLOĞUN ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME!

19 Kasım günü sabah saatlerinde Çorlu Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen kazada yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen Egemen Töreli, T.T. idaresindeki kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Töreli, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ani ölümü ile sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan Egemen Töreli’nin cenazesi Çorlu Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Kazada yaralanan ve Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kamyonet sürücüsü T.T. ise sevk edildiği Çorlu Adliyesi'nde nöbetçi savcı tarafından adli kontrol şartı hükümleri uygulanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Ehliyetsiz olduğu iddia edilen ve yaya geçidinden geçmek isteyen bir kişiye çarparak ölümüne neden olan sürücü sevk edildiği mahkeme tarafından yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

Egemen Töreli’nin ölümüne neden olan sürücünün serbest bırakılmasının ardından Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına yeni bir dilekçe ile müracaat eden Töreli’nin avukatı Kaan Aytuğ, bilinçli taksir nedeniyle iddianame tanzimi ve şüphelinin tutuklanması talebinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERegemen töreli  astrolog  ünlüler