UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

USTA OYUNCU HALA TUŞLU TELEFON KULLANIYOR!

Efsane oyuncu Daniel Day Lewis hala tuşlu telefon kullanıyor.

USTA OYUNCU  HALA TUŞLU  TELEFON KULLANIYOR!

Geçen yıl, bir daha kamera karşısına geçmeyeceğini açıklayarak emekli olan efsane oyuncu Daniel Day Lewis, bir parkta otururken böyle görüntülendi.

Efsane oyuncu Daniel Day Lewis hala tuşlu telefon kullanıyor. Başında beresi ve gözlükleriyle kimsenin tanımadığı Day Lewis bir ara da cep telefonuyla meşgul oldu.

Sosyal medya çılgınlığından uzak durduğu bilinen Daniel Day Lewis'in, eski moda kapaklı ve tuşlu bir telefon kullanması da gözlerden kaçmadı.

İngiliz oyuncu Daniel Day Lewis, 1990 yılında My Left Foot (Sol Ayağım), 2008'de There Will Be Blood (Kan Dökülecek) ve geçen yıl da Phantom Thread ile en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülü kazanmıştı.

Daniel Day Lewis, rol aldığı son film olan Phantom Thread'in ardından emekli olup oyunculuğu bırakacağını söylemişti.

Day Lewis, bu konu hakkında W dergisine verdiği röportajda “Filmi yapmadan önce, oyunculuğu bırakacağımı hiç düşünmemiştim. Film çekimlerine başlamadan önce Paul Thomas Anderson ile çok güldüğümü hatırlıyorum. Ardından gülmeyi bıraktık çünkü ikimiz de aniden gelen bir üzüntüyle boğuşmaya başladık. Bu bizi şaşırttı. Ne yarattığımızın farkında değildik. Yaşaması zor bir şeydi. Ve hala da öyle hissettiriyor" sözleriyle bu kararı nasıl aldığını anlatmıştı.

Ünlü oyuncu, rol aldığı Phantom Thread'in oyunculuğu bırakma nedeni olarak görülmesini istemediğini belirtip "Ancak bu yapmam gereken bir şeydi" diye konuşmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdaniel day lewis