UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

17 KEZ BIÇAKLADI SONRA DA CESEDİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!

İngiltere'de yaşayan şiddet içerikli video bağımlısı genç, birlikte yaşadığı kadın ev arkadaşını bıçakladıktan sonra cesediyle cinsel ilişkiye girdi.

17 KEZ BIÇAKLADI  SONRA DA CESEDİYLE  CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!

BBC'nin haberine göre; İngiltere'de şiddet içerikli cinsel içerikli film bağımlısı olan 20 yaşındaki aşçı Ryan Thornton, birlikte yaşadığı kadın arkadaşını uykusunda defalarca bıçaklayarak, cesediyle ilişkiye girdi.

17 KEZ BIÇAKLADI

İngiltere'de yaşayan 20 yaşındaki genç, ev arkadaşı olan 34 yaşındaki kadın banka çalışanı Stela Domador-Kuzma'yı uyuduğu sırada 17 kez bıçaklayıp öldürdükten sonra cesedi ile ilişkiye girdi. Polis, Thornton 'un cinayeti işlemeden birkaç dakika önce bilgisayarında şiddet içeren cinsel görüntüler izlediğini tespit etti.

MAHKEMEDE İTİRAF ETTİ

Ryan Thornton, mahkemede cinayeti itiraf etti. Olay gününün doğum günü olduğunu söyleyen katil zanlısı, "Şiddet içeren bir cinsel ilişkiyi kendine bir doğum günü hediyesi olarak gördüğü" için böyle bir olaya giriştiğini söyledi.

Hakim, mahkemede Ryan Thornton'a, "Sırf kendine bir doğum günü hediyesi vermek için böyle vahşice bir cinayet işledin. Kadının yaşadığı korku ve acıyı tahmin ediyorum" dedikten sonra, zanlıya ağırlaştırılmış müebbet cezası verildiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcinsel saldırı  taciz  ölüm