UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAĞATAY ULUSOY'DAN UYUŞTURUCU DAVASIYLA İLGİLİ ÇARPICI SÖZLER!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, Çağatay Ulusoy’la ilgi çeken bir röportaja imza attı. Arman, Ulusoy’a şu sıralar hakkında merak edilen her şeyi sordu. En dikkat çeken ise altı yıl önce uyuşturucu ile adının anılması oldu. Çağatay Ulusoy, soruların hepsine samimi cevaplar verdi.

ÇAĞATAY ULUSOY'DAN UYUŞTURUCU DAVASIYLA  İLGİLİ ÇARPICI SÖZLER!

Ayşe Arman, yazısının ilk girişinde tüm röportajı özetleyen şu uzun paragrafla olayı özetledi;

“Netflix’in ilk Türk dizisi, Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu ‘The Protector/ Hakan: Muhafız’, haftaya çarşamba günü başlıyor. Tüm dünyada aynı anda izleyiciyle buluşacak. Sistem biraz farklı. Küt diye 10 bölüm, aynı gece yükleniyor. Fragmanı bile milyonlar tarafından izlendi. Bakalım 10 bölümü birden izleyen Çağatay hayranlarının tepkisi ne olacak... Onunla ilk röportajım. Sakin bir adam. Tuhaf bir olgunluğu, sükûneti var. Duygularını anlamak çok mümkün değil. İçedönük. Kalabalıklardan hoşlanmıyor. Yalnızlığı seviyor. Asosyal. Balık tutmak, odun kırmak, kamp kurmak, ok atmak, at binmek deyince gözleri parlıyor. Bulgar ataları avcıymış, o da iflah olmaz bir doğasever... ‘Muhafız’, hayatında bir dönüm noktası. Farkında ama bu durumu abartmıyor. Sürekli ekip işi olduğunun altını çiziyor. Tatlı bir alçakgönüllülüğü var. Hayatla birlikte akan bir adam. Doğru zamanda doğru yerde olmaya ve içgüdüleriyle hareket etmeye inanıyor. Biz bu röportajı yaptığımızda Şeyma Subaşı ve Acun boşanmamış, Çağatay’ın adı bu dedikodulara karışmamıştı. Ama sormama gerek kalmadı, çünkü kendisi açıklama yaptı. Ve evet bildiniz, sayfalara sığamıyorum. Salı günü röportaj devam edecek. Bu güzel fotoğraflar için de Fethi Karaduman’a teşekkür ediyorum...”

UYUŞTURUCU İLE ADININ ANILDIĞI VE DEVAM EDEN DAVASINI DA SORDU!

Ayşe Arman’ın Çağatay Ulusoy’la yaptığı röportajın her satırı dikkat çekici ancak çok merak edilen kısımlardan biri de Çağatay Ulusoy’un uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek suçundan devam eden dava süreci…

İşte röportajın o bölümü;

O DÖNEMİ HAYATIMDAN ÇIKARDIM!

Bir de talihsiz bir şey yaşadın. Uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek suçlarından yargılandın. Mahkeme sana 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Yargıtay, mahkeme kararını onarsa, 1 yıl 9 ay hapis yatacaksın. Ne diyorsun?

- Ailem ve çok yakın arkadaşlarım dışında başka hiç kimseye bir şey anlatma zorunluluğu hissetmiyorum.

Haklısın. Böyle bir zorunluluğun yok. Soruyorum sadece... Ünlü olmasaydın bu kadar üstüne gelinir miydi sence?

Ünlü olmasam kimsenin haberi bile olmayacaktı bu durumdan. Neyse, önemli olan benim ailemin psikolojisi.

Üzüldüler mi çok?

- Elbette. Annem kötü oldu. O duygusal. Babam daha güçlüdür. Ama bir sıkıntı yok şu an. Devam ediyor dava. Ben de 5-6 senedir alacağım bütün dersleri almış bulunuyorum. Varsayımlar üzerinden düşünmedim hiç. “Yatarsam n’olur” demiyorum. Hayat bu, sonuçta bir şeyler yaşanacaksa yaşanacaktır! Yapacak bir şey yok, onun önüne geçemezsin. Önemli olan öyle bir şey geldiği zaman, bundan gerekli dersi çıkarmak. Bununla yüzleşmem gerekiyorsa yüzleşirim, sıkıntı yok.

İfaden de çok konuşuldu. Kimseye uyuşturucu temin etmediğini ama çevrendeki birçok insan gibi uyuşturucu kullandığını, sadece kullanıcı olduğunu söylemiştin. Şimdi o döneme bakınca neler geçiyor aklından?

- Çok uzun zaman önceydi. Altı yıl oldu neredeyse. O yüzden hayatımın o dönemini çıkardım ben. Çok düşünmüyorum. Dava da erteleniyor yıllardır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÇAĞATAY ULUSOY  AYŞE ARMAN