UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZCAN DENİZ: “O PAYLAŞIMI BEN YAPMADIM!”

Özcan Deniz'in hesabından paylaşılan Fahriye Evcen'li fotoğrafı ajansın yayınladığı ortaya çıktı.

ÖZCAN DENİZ:  “O PAYLAŞIMI  BEN YAPMADIM!”

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından 4 yıllık eski aşkı Fahriye Evcen ile fotoğraf paylaşan Özcan Deniz'in fotoğrafı kendisinin değil ajansının paylaştığı ortaya çıktı.

Özcan Deniz, önceki gün 4 yıllık eski aşkı Fahriye Evcen'le fotoğraf paylaştı. Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğrafı Deniz'in değil hesaplarını yöneten ajansın paylaştığı ortaya çıktı.

4 YILLIK ESKİ AŞKIYLA FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

Oyuncu Özcan Deniz'in Twitter hesabından Burak Özçivit'le evli olan ve bebek bekleyen eski sevgilisi Fahriye Evcen'le rol aldığı filmden bir fotoğraf paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğrafı Deniz'in değil sosyal medya hesaplarını yöneten ajansın paylaştığı öğrenildi.

"İÇERİKLER AJANSIMIZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR"

Konu hakkında açıklama yapan ajans, "Özcan Deniz'in Instagram hesabı dışındaki sosyal medya hesapları ajansımız tarafından profesyonel bir iş anlayışı ile yönetilmektedir. Bu hesaplarda Özcan Deniz'in yer aldığı ve adı geçtiği dizi, film, müzik ve diğer projelerinden üretilen içeriklerin düzenli ve periyodik aralıklarla paylaşımı ajansımız tarafından yapılmaktadır." dedi.

İşte o açıklama;

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13