UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOK ARTIK DİYECEKSİNİZ!

Ankara'da geçen hafta aralarında kamu bankalarının da bulunduğu 500'den fazla bankanın ATM'sinden cımbızla para çalınması olayının ayrıntıları belli oldu. Şüpheli Murat A.'nın, aynı bölgede 75 defa ATM'lere gelerek, vatandaşın bankaya yatırdığı parayı cımbızla cebine attığı ortaya çıktı.

YOK ARTIK DİYECEKSİNİZ!

Güvenlik kameralarına aldırış etmeden, aynı kıyafetle 75 defa ATM vurgunu yapan şüpheliyi vatandaşın şikayeti yakalattı.

Murat A.'nın, ifadesinde, olayı kabul ettiği, "Maddi sıkıntı içerisindeyim. İş yerim ve evim kira olduğu için bir çıkmaza girdim ve bu yola başvurdum" dediği öğrenildi.

Ankara'da kamu bankalarının da aralarında bulunduğu 500’den fazla banka ATM'sinden cımbızla çalınan paralarla ilgili ayrıntılar belli oldu.

Murat A.'nın elektronik ve müzik sistemleri üzerine iş yerinin bulunduğunu tespit eden polis ekipleri, şüphelinin rahat tavırları karşısında ise şaşkına döndü.

Murat A., aynı bölgede 75 defa cımbızla ATM'leri soyarken, ne güvenlik kamerasına aldırış etti ne de yakalanmamak için kıyafetini değiştirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp  özellik  mesajlaşma