UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU EŞİNİ ALDATTI!

Magazin dünyasının aldatma skandallarına bir yenisi daha eklendi. Game of Thrones dizisi ile şöhrete kavuşan Kit Harington, yine Game of Thrones setinde tanışıp, evlendiği eşi Rose Leslie'yi Rus model Olga Vlabova ile aldattığı iddia edildi.

ÜNLÜ OYUNCU EŞİNİ ALDATTI!

Game of Thrones” dizisindeki “Jon Snow” rolüyle tanınan oyuncu Kit Harington'ın, rol arkadaşı olan eşi Rose Leslie'yi Rus model Olga Vlasova ile aldattığı iddia edildi. Rus model, ünlü oyuncunun yatakta çekilmiş çıplak fotoğraflarını paylaştı.

31 yaşındaki Harington, yine aynı dizide rol arkadaşı olan Rose Leslie ile aşk yaşamaya başladıkları haberi gündeme oturmuş ve çift, geçtiğimiz yıl da nişanlanmıştı. İddialara göre Kit Harington, eşi Rose Leslie'yi Rus model Olya Sergeevna ile aldattı.

İlişkilerinin çift nişanlıyken başladığını iddia eden Rus model, "Evlendikten sonra da beraber olduk" diyerek oyuncunun çıplak fotoğraflarını internete sızdırdı.

Ünlü oyuncunun çıplak fotoğraflarını paylaşan Rus modelin iddiasına göre, ikili Lüksemburg'da tanıştı.

İkili birlikte akşam yemeği yedi ve Kit Harington, modele hediyeler aldı. Harington'ın basın sözcüsü ise iddiaları reddetti ve şu açıklamayı yaptı:

"Kit Harington, hiçbir zaman Lüksemburg'a gitmemiştir ve Olga Vlasova ile tanışmamıştır."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRose Leslie  Olga Vlabova  Kit Harington