UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“TATİL İÇİN DOKTORLARIN REÇETE YAZMASI LAZIM!..”

Turizmde çağ atlamaya hazırlandığımız bir dönemde Jolly Tur, yeni logosu ve teknoloji yatırımları ile global arenaya çıkıyor. Jolly Tur'un yeni logosunun ve teknoloji yatırımlarının tanıtıldığı toplantı bugün Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Figen Erkan ve diğer tüm departman müdürlerinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

“TATİL İÇİN DOKTORLARIN REÇETE YAZMASI LAZIM!..”

Türkiye turizmde çağ atlamanın eşiğinde…

En büyük turizm firmalarından Jolly Tur ise ilk adımı attı ve global pazara açılma kararı aldı.

Toplantıda konuşma yapan Mete Vardar,"2018’i zorluklara rağmen yüzde 25 büyüme ile kapatacağız. 2019 yılı hedefimiz ise yüzde 35’in üzerinde bir büyüme yakalamak. Bu büyüme oranları bizleri memnun ve motive ediyor.” dedi.

‘TATİL LÜKS DEĞİL, İHTİYAÇTIR’

Tatilin herkes için bir ihtiyaç olduğunu lüks olmadığını ifade eden Vardar, "Tabi ki, biz işimizi sadece ticaret olarak değil, biraz da sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Tatil gerçekten herkesin hakkı, bir lüks değil, bir ihtiyaç olarak düşünüyoruz. Hatta bence doktorların bile reçete yazması gereken bir şey olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmete vardar  jolly tur