UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! 4 ASKER ŞEHİT OLDU!

Sancaktepe'de bir binanın çatısına çarpan askeri helikopter, sokağa düştü. Helikopterin düşmesi sonucu 4 asker şehit olurken, bir asker yaralandı.

İSTANBUL'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! 4 ASKER ŞEHİT OLDU!

İstanbul Sancaktepe'de Topçular Caddesi Fırtına Sokak'taki 4 katlı binanın çatısına çarpan askeri helikopter, sokağa düştü.

Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 asker şehit olurken, bir asker yaralandı. Yaralı asker, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları sürüyor. Sokakta güvenlik şeridi oluşturan polis, vatandaşların olay yerine girişine izin vermiyor.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Samandıra'da eğitim uçuşu yapan askeri  helikopterimiz bilinemeyen sebepten dolayı düşmüştür. 4 şehidimiz, 1 yaralımız  var" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan "Bu sabah Samandıra'da elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize şifa diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine Türk Silahlı Kuvvetleri’ne milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum" dedi.

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

Samandıra'da elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize Rabbimden şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine TSK'ya milletimize başsağlığı dileklerimi ifade ediyorum. Rabbim milletimizi ve özellikle askerimiz her türlü kazadan afetten beladan korusun niyazında bulunuyorum. Bu vesileyle gecikmeden dolayı da hakkınızı helal ediniz.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13