UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLLÜ KONUŞTU, KİBARİYE ZORA DÜŞTÜ!

Kibariye ve organizatör Cevdet Genç olayının yankıları devam ediyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen konser muammasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde Kibariye, organizatörün kendisi gibi Sibel Can ve Güllü’yü de dolandırdığını iddia etmişti. UçanKuş TV’de yayınlanan Magazin Merkezi programına telefonla bağlanan Güllü, Kibariye’yi zora sokacak açıklamalarda bulundu.

GÜLLÜ KONUŞTU,  KİBARİYE ZORA DÜŞTÜ!

Kibariye’nin iddialarının ardından dün akşam UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Magazin Merkezi” programında konser muamması konuyu ele alındı.

Bilal Özcan ve Elife Yılmaz’ın sunduğu “Magazin Merkezi” programına telefonla bağlanan Güllü, Almanya'daki organizatör Cevdet Genç’e kendisinin bir konser borcu olduğunu, alacaklarının hepsini karşı tarafın verdiğini söyledi.

Güllü, Kibariye’nin iddialarının asılsız olduğunu söyledi ve organizatör Cevdet Genç ile arasında böyle bir kriz yaşanmadığını belirtti.

Öte yandan Sibel Can cephesine de ulaşan Magazin Merkezi, tıpkı Güllü’de olduğu gibi olayı yalanladı ve hiçbir sorun yaşanmadığını dile getirdi.

İşte dün akşam “Magazin Merkezi” programına bağlanan Güllü’nün o olay yaratan açıklamaları;

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13