UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

M. ALİ ERBİL’İN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Mehmet Ali Erbil ile aynı dönem rahatsızlanıp yoğun bakımda tedavi gören Cem Özer’den bugün güzel haber geldi. Cem Özer’i böyle sağlıklı görünce Mali için de aynı güzel duyguları hissetmek istedik. Ancak Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil, Mali’nin sağlık durumunun hala stabil ve makinelere bağlı olduğu bilgisini verdi.

M. ALİ ERBİL’İN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

UçanKuş TV’nin ulaştığı Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil, Mali’nin son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Yeşim Erbil, Cem Özer’in sağlıklı bir şekilde kameralar karşısına geçmesine çok sevindiklerini, aynısını Mehmet Ali için de umduklarını ancak akciğer ve böbrek fonksiyonlarındaki yavaşlık yüzünden durumun ciddiyetini koruduğunu, artık kısır bir döngüye girildiğini aktardı.

Hala yoğun bakımda makinelere bağlı bir şekilde yaşam savaşı veren Erbil’in sevenlerinin duasıyla acılarının azaldığını düşünen Yeşim Erbil, Tüm Türkiye’den bu mübarek Cuma günü de dualarını beklediklerini ifade etti.

Biz de UçanKuş TV olarak Mali’nin de Cem Özer gibi en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramızda olmasını ümit ediyoruz.

Dualarımız senin nazarında tüm şifa bekleyen hastalarımızla Mali

HADİ ABİCİM, SIKI SIKI TUT ŞU UZATILAN İPİ, HEPİMİZ SENİ BEKLİYORUZ, SEVİYORUZ VE DUA EDİYORUZ."

Öte yandan Mehmet Ali Erbil’in kardeşi Yeşim Erbil, sosyal medya hesabından da ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

İşte Erbil'in o açıklaması:

"Hepinize iyi günler. Dualarınızı eksik etmeyin. Biz bekliyoruz ve dua ediyoruz. Beş hafta önce anlık değişiklikler bizi çok sevindiriyor veya üzüyordu. Bu süreç hepimize sabretmenin ne kadar önemli olduğunu öğretti. Her sabah Yoğun Bakım sorumlusu arkadaşımla telefonla konuşup akabinde önce Sezin ve aile bireylerine bilgi vermek, her sabah farklı ve güzel haberleri duymayı beklemek hepimiz için çok zor. Bazen olumlu bazen olumsuz küçük değişiklikler oluyor. Artık bu sürecin uzun olacağı belli, solunum cihazından ayrılmadı. Temel anlamda akciğer ve böbreklerle ilgili hasarlar var ama onu zorlayan akciğer.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMehmet Ali Erbil