UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“HEDEFİM SENSİN” GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

‘Hedefim Sensin’ filminin basın toplantısı, filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Erkan Can’ın katılımıyla Beşiktaş’ta bulunan Kiliza Restaurant’ta gerçekleşti.

“HEDEFİM SENSİN” GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, ‘Hedefim Sensin’ aşkı, heyecanı, macerayı ve en önemlisi de kahkahayı bir araya getirdi.

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, İlker Aksum, Gonca Vuslateri basınla buluştu ve heyecanlarını dile getirdi.

Ata Demirer: “Bu kendi yazdığım 7. senaryo, bir çocuk daha geliyor. Bu öyle bir duygu ki yazıyorsunuz sizin, çekiyorsunuz sizin ve sonra o çocuğu bırakıyorsunuz, o çocuk artık size ait değil herkese ait oluyor. Umarım herkesin bakmayı seveceği bir çocuk olur” ifadelerini kullandı.

Demet Akbağ: ‘Sosyal medya artık hayatımızın çok içinde. Orada paylaştığımız fotoğraflardan da bir arada olmaktan çok zevk aldığımızı herkes görüyor. Beklentileri karşılayacak sıcacık bir film yaptık”

Gonca Vuslateri: “Çok heyecanlandığım ve mutlu olduğum bir projeydi. Kış ayında sıcacık, gerçek ve samimi sahnelerle dolu bir film oldu”

İlker Aksum: “Bugüne kadar çalıştığım en tatlı ekipti. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım seyirci de memnun kalır”

ZEKERİYA USTA’DAN GAZETECİLERE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI!

Filmde çiğ köfte ustası Zekeriya’yı canlandıran Ata Demirer, dün akşam gerçekleştirilen filmin galasında gazetecilere çiğ köfte ikram etti. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13