UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FATİH ÜREK O İDDİAYLA İLGİLİ IŞIN KARACA’YA YÜKLENDİ!

Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, “Her şey yolunda gidiyor fakat bu sıralar inanılmaz bir tempo ve yoğunluk içerisindeyim. Bir taraftan program diğer taraftan konserler, inanın evimi taşıdım daha hiçbir şeyi yerleştiremedim. Bazen gözümü dinlendireyim diyorum koltukta uyuya kalıyorum o kadar yani” dedi.

FATİH ÜREK O İDDİAYLA İLGİLİ IŞIN KARACA’YA YÜKLENDİ!

Konu son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarından açılınca Ürek, ilk sahne yıllarında yaşadığı bir olayı anlattı. Şarkıcı, "İlk sahneye çıktığım yıllardı, adamın birisi beni yanına çağırdı sonra elini kaldırdı şak diye bir tokat yapıştırdı bana. Hiç beklemediğim bir hareketti tabii, ben de olayın şokuyla bir tepki veremedim. Ama yıllar geçti aradan, adam yanıma gelip benden özür dilemişti" dedi.

Özellikle eski yıllarda psikolojik baskının çok yaygın olduğunu söyleyen Fatih Ürek, "Eskiden assolistlerin döneminde sahnedeyken gönderilen çiçeklerin içinde kurşunda olurmuş. Bazı şeyler mecbur kılınırmış mesela program sonrasında kallavi abilerle çay içmek zorunda kalırmışsın. Şimdi öyle bir şey yok tabi ki” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Işın Karaca’nın, "Ben Sedat Doğan ile evliyken İrem Derici kocama evlilik teklifi yaptı" iddiasına şarkıcı, "Gereksiz bir mevzu olmuş. Işın ne gerek var böyle şeylere? Sen zaten eski eşinle hatırlanmak istemiyordun, nereden çıktı bu şimdi?” diyerek nasihatlerde bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih ürek