UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKAN CANBOLAT,YENİ PROJELERE İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR!

Meslek yaşantısını Avustralya’da sürdüren Türk manken Okan Canbolat yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

 OKAN CANBOLAT,YENİ PROJELERE İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR!

Hollywood’dan gelen teklifleri değerlendirmek için Avusturalya ve ABD arasında adeta mekik dokuyan Canbolat “Hayırlısıyla süreci başlattık ”dedi.

Fransız film yapımcısı Don Clovis’in yeni projesi olan Viking dönemini konu alan filmi için 1200 aday arasından Okan Canbolat için karar verilince görüşmek için filmin yapımcısı Don Clovis, Canbolat’ın menajeri Varol Porsemay ile temasa geçmiş.

 Porsemay ve Canbolat Amerika’ya giderek anlaşma imzalamış.

Avrupa’nın bir çok ülkesinden gelecek kickbokscuların da rol alacağı “The Saga of Revna” vampirlerle ,vikingleri bir araya getirecek bir aksiyon ve gerilim filmi olacak.


Uzun yıllar Türkiye’de çeşitli markların yüzü olarak çalışan ve sonra Avustralya’ya yerleşen Okan Canbolat rol alacağı film için sakal bırakarak imajını yenile ve fitness antrenmanlarına ağırlık verdiği  söyledi.

Canbolat “Teklif geldiğinde once şaka yaptıklarını düşündüm, sonra davet geldiğinde işin ciddiyetini anladım. 2019 yılının Mart ayında çekimler başlayacak ve bir Türk olarak bu projede yer alacağım bu beni çok heyecanlandırıyor” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERokancanpolat  manken  proje