UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

"TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

TOP MEKÂNLAR

1-GALVİN NİŞANTAŞI

Yepyeni bir mekân, Galvin Ristorante… Şık bir İtalyan restoranı olarak müşterilerine keyifli bir ortam sunuyor. İçerisine girer girmez klasik bir şehir kulübü havası aldığınız Galvin Nişantaşı, dekorasyonuyla da oldukça cezbediyor…

2-La Viña

Zorlu Center’ın meydan katında bulunan restoran, İspanya'dan davet edilen ekibin katkılarıyla hazırlanan zengin bir menüye sahip... İştah kabartan lezzetlerin bir araya geldiği La Viña menüsü, paylaşmayı sevenler için alternatif büyük tabak seçenekleriyle kalabalık sofralara farklı ve eşsiz bir deneyim sunuyor. La Viña, ambiyansa ritim kazandıran kaliteli müziği ve eşsiz lezzetleri ile İspanyol mutfağını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

3-PEOPLE

People, Modern gazino tarzı ile gece hayatına ayrı bir renk katıyor. Akdeniz ve Türk mutfağı seçmelerinden oluşan zengin menünün yanında ünlü isimlerin sahneleriyle müzik ve lezzeti bir arada sunuyor.

4-ATLAS BALIK

Balık yerken güzel bir manzarayı karşınıza alıp keyif yapmak isteyenlerdenseniz Atlas Balık tam da size göre… Gerek çalışanların kibar tutumları gerekse size gösterilen ilgi özel hissetmenize sebep oluyor. Mezeleri ve içeceklerinin yanında deniz ürünlerinin çeşitliliğiyle gözde mekânlar arasında…

5-AKL-I SELİM OCAKBAŞI

Kebap yemek için Adana’ya gitmenize gerek yok! İstanbul’daki en iyi ocakbaşı mekânlar arasında yer alan Akl-ı Selim Ocakbaşı, sizi o kadar iyi ağırlıyor ki kendinizi senelerdir geldiğiniz bir mekânda gibi hissediyorsunuz. Sürmeli Otel’in karşısında, Adanalı bir ailenin işlettiği bu güzel yere girdiğiniz andan itibaren samimiyeti hemen bize geçiyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtop mekanlar