UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TAYYAR IŞIKSAÇAN HAFTA İÇİ HER GÜN 17:30’DA UÇANKUŞ TV’DE!

UçanKuş TV’de yepyeni bir program başlıyor! UçanKuş TV en taze, en sıcak haberleri canlı yayınla Tayyar Işıksaçan farkıyla ekrana getiriyor!.. Tayyar Işıksaçan hafta içi her gün 17:30’da UçanKuş TV’de!

TAYYAR IŞIKSAÇAN HAFTA İÇİ HER GÜN 17:30’DA UÇANKUŞ TV’DE!

İşte bugünkü programdan satır başları;

Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, babası hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Ferhat Göçer bu iddialara basın toplantısı düzenleyerek cevap vereceğini söylemişti. Şarkıcı, basın toplantısını iptal ederek yazılı bir açıklama yaptı. Olayda son durum ne?

Aleyna Tilki’den bir polemik daha. Genç popçu, “Türkiye’nin starıyım. Gittiğim her yerde star hissediliyorum.” dedi.

Gizem Karaca, “Bizim Semtin Çocukları” filminin setinde olay çıkardığı haberlerine isyan etti. Ünlü oyuncu, hakkında çıkan haberleri sosyal medya hesabından yalanladı.

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın daha önce parmağını kırdığı iddia edilen Naz Çekem, önceki gün Bebek'teydi. Naz Çekem, Sıla’ya destek oldu.

Damla Tatlıses, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, babası Yılmaz Tatlıses, ölüm döşeğindeyken, yanlarında sanat camiasından kimsenin olmadığını dile getirdi.

Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ü takipçilerine şikayet etti! Şancı üçüncü çocuğu yapamama sebepleri olarak eşinin sosyal medya merakını söyledi.

Tayyar Işıksaçan hafta içi her gün 17:30’da UçanKuş TV’de!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13