UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNİVERSİTE LABORATUVARINDA PATLAMA: YARALILAR VAR

Zeytinburnu'nda bulunan Biruni Üniversitesi'nde laboratuvarında meydana gelen patlamada 2 kişi hafif yaralandı.

ÜNİVERSİTE LABORATUVARINDA PATLAMA: YARALILAR VAR

Zeytinburnu'nda bulunan Biruni Üniversitesi'ndeki laboratuvarda meydana gelen patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversitenin laboratuvarında bulunan oksijen tüpü henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlama sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralanan kişiler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ve bomba uzmanı polisler patlamanın yaşandığı noktada incelemelerde bulundu. Olayı anlatan bir öğrenci, "Eczacılık fakültesinde bulunan laboratuvarda oksijen tüpü patlamış, hocanın suratında da yanıklar oluşmuş.

Hoca ambulansla hastaneye kaldırıldı" diye konuştu. Bir başka öğrenci ise, "Patlamanın en alt kattan en üst katlara kadar sesi geldi. Biz sesi duyduk zaten o sırada aradaydık" dedi.

BİRUNİ ÜNİVERSİTESİNDEN AÇIKLAMA

Biruni Üniversitesi'nden yapılan açıklama; "Üniversitemiz beceri laboratuvarında küçük boy oksijen tüpü açımı sırasında fazla gaz çıkışı olmuştur süreçten iki personelimiz hafif derecede etkilenmiştir. Tedbir amaçlı personellerimiz hastaneye sevk edilmiştir."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbiruni üniversitesi  patlama