UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ PAYLAŞIMLARDA DEĞİŞİKLİK YAPMAK ARTIK MÜMKÜN!

Twitter CEO'su Jack Dorsey’den beklenen hareket nihayet geldi: Twitter'da atılan tweetler artık düzenlenebilecek.

ESKİ PAYLAŞIMLARDA DEĞİŞİKLİK YAPMAK ARTIK MÜMKÜN!

Kullanıcıların en büyük şikâyetlerinden biri olan, atılan tweetler için düzenleme seçeneğinin olmaması, Jack Dorsey'i harekete geçirdi.

Paylaştıkları yanlış tweetleri düzeltme şansı olmayan kullanıcılar, artık tweetlerini silmek zorunda kalmayacaklar.

Kullanıcılar için artık büyük bir sorun haline gelen bu problem ile birlikte Twitter CEO'su Jack Dorsey sosyal ağda gönderilen tweet'lerdeki yazım hatalarını düzeltmek için bir düzenleme düğmesini düşündüklerini açıkladı.

Şirketin kurucusu ve CEO'su Dorsey, kullanıcıların bu konuda yaşadıkları sıkıntıları dikkatli bir şekilde dinlediklerini ve Twitter'daki yazım hatalarını düzeltmek için kullanılabilecek bir düzenleme düğmesini hayata geçirebileceklerini söyledi.

Düzenleme düğmesi oluşturma hakkındaki düşüncelerine ışık tutan Dorsey,

‘’Birçok insan düzenleme düğmesini istiyor; çünkü yaptıkları hataları hızlı bir şekilde düzeltmek istiyorlar. Yanlış yazım veya yanlış URL'yi tweet atma gibi. Bu, insanların zaman içinde tüm tweet'leri düzenlemelerine izin vermekten çok daha başarılı olur" diye konuştu.

Önceden atılmış tweet'lerde sınırsız düzenlemeyi ilke olarak engelleyeceklerini de sözlerine ekleyen Dorsey, "Çünkü çoğu kişi tartışmalı ifadelerini daha sonra değiştirerek bu özelliği kötüye kullanabilir" dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13