UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TAYYAR IŞIKSAÇAN HAFTA İÇİ HER GÜN 17:30’DA UÇANKUŞ TV’DE!

UçanKuş TV’de yepyeni bir program başlıyor! UçanKuş TV en taze, en sıcak haberleri canlı yayınla Tayyar Işıksaçan farkıyla ekrana getiriyor!.. Tayyar Işıksaçan hafta içi her gün 17:30’da UçanKuş TV’de!

TAYYAR IŞIKSAÇAN HAFTA İÇİ HER GÜN 17:30’DA UÇANKUŞ TV’DE!

İşte bugünkü programdan satır başları;

Sıla’nın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtığı Ahmet Kural, geçen hafta soruşturma kapsamında ifade verdi. İfadesinde dikkat çeken detaylardan biri; Sıla'nın kendisine barışmak için yazdığı şarkıydı. Ahmet Kural'ın ifadesinin ardından bu kez merak konusu Sıla'nın yazdığı şarkı oldu. Şarkının detaylarında neler var?

Şarkıcı Aleyna Tilki, bir online konserde dinleyicilerine canlı performans sergiledi. Konserde Dua Lipa'nın şarkısı 'New Rules'u seslendiren Tilki, alay konusu oldu.

Şevval Sam ve Talat Bulut… İkisi de Türkiye’nin sevdiği ve saydığı sanatçılar arasında ama setteki taciz iddiası kartopu gibi büyüyerek, imalı göndermelerle sürdürüyor kendini.

Hadise’nin küçük kardeşi Derya Açıkgöz, sosyal medyada kendisine “Vergi kaçırdınız beter olun köpek sürüleri” diyen takipçisiyle kavga etti. Hadise’yle küs olan ablalarının son durum ne?

İnternette ortaya çıkan fotoğraflar, "Demet Akalın ve Okan Kurt barıştı mı?" sorusunu akla getirdi. Akalın neler söyledi?

Sadettin Saran ve Emina Jahoviç, aşkı ortaya çıkaran fotoğraftan sonra ilk kez görüntülendi. Saran’ın centilmenliği Emina Jahoviç’i mest etti…

Tayyar Işıksaçan hafta içi her gün 17:30’da UçanKuş TV’de!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13