UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARDAK TAŞTI! İKİ ÜNLÜ GECE YARISI BİRBİRİNE GİRDİ!

Şevval Sam ve Talat Bulut… İkisi de Türkiye’nin sevdiği ve saydığı sanatçılar arasında ama setteki taciz iddiası kartopu gibi büyüyerek, imalı göndermelerle sürdürüyor kendini.

BARDAK TAŞTI! İKİ ÜNLÜ GECE YARISI  BİRBİRİNE GİRDİ!

Dün, Şevval Sam’ın doğum günüydü ve yakın dostlarıyla güzel bir kutlama yaptı.

Sosyal medyada bir paylaşımda bulunan Sam, çektiği videoda “Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve bol rating” dileğiyle Talat Bulut’u getirdi akıllara..

Bulut ise bu açıklamanın üzerine gidip, dün Saatli Maarif Takvimi’nin 11 Kasım 1973 yılına ait bir yaprağındaki notu okuyarak olay yaratacak bir polemiğe girdi.

Bulut , “Yokluk içinde geldiğin yeri marifet zannedip gerinme, gereksiz yere de övünme sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve "gereksiz" varlıklar üzerine bir kaç şey söylenmiş.

Başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan sen zaten busundur. Değişmezsin gereksiz varlıksındır.

Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun için de zeka gerekiyor, zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır.  Ben de bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesinin diliyorum.'

Talat Bulut doğrudan rol arkadaşını hedef aldığı açıklamalarının finaline de bir mum koydu. Sözlerini bitirdikten sonra "Günümüz kutlu olsun" deyip mumu üfleyerek Şevval Sam'ın doğum gününe gönderme yaptı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTALAT BULUT ŞEVVAL SAM