UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YATAŞ, YENİ MARKASI DİVANEV İLE BAŞKÖŞEYE TALİP!

Yataş ve Enza markasıyla mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş grup, bünyesine iki yeni marka daha ekledi. Yataş Grup, yeni markası Divanev'i Furniture İstanbul'da tanıttı.

YATAŞ, YENİ MARKASI DİVANEV İLE BAŞKÖŞEYE TALİP!

Yataş Grup yeni markaları Divanev ve Divanuykusu'nu 8 Kasım tarihinde CNR EXPO'da düzenlenen Furniture İstanbul Fuarı'nda düzenlediği bir toplantıyla tanıttı.

43 yıldır mobilya sektöründe faaliyette olduklarını hatırlatan ve daha geniş kitlelere hitap etme amacıyla uzun süredir yeni bir marka arayışı içinde olduklarını söyleyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, yerli markalardan Divan’ı bu nedenle satın aldıklarını belirtti.

Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, Divanev markası ile orta gelir gurubuna yönelik ürünler satacaklarını, Divanuykusu ile de ev tekstili ürünlerini tüketicilerle buluşturacaklarını söyledi.

Divanev'i beş yılda Türkiye’nin ilk beş markasından biri yapmayı hedeflediklerini belirten Öztaşkın, "Divanev için iki yıldır çalışıyoruz. Jenerik bir isim olsun istedik. Divan Mobilya'nın isim hakkını satın aldık. Divanev, tasarım ve tarz açısından önemli bir çeşitliliğe sahip. Ürün yelpazesinde mobilya, halı, aydınlatma ve aksesuarlar bulunuyor. Modern ve geleneksel tarzın sentezi diyebileceğimiz markamızda, genç odası gibi ürün gruplarını da sunacağız. Divanuykusu ise Yataş uykusu kalitesinden ödün vermeyen bir marka olacak. Ayrıca tüketicilere beyaz ve renkli ev tekstili ürünlerini de sunacak. Her iki markamızla da hem çeşit hem de fiyat aralığı olarak geniş bir hedef kitleye hitap edeceğiz” dedi.

2 YILDA 65 MİLYON TL YATIRACAK

Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, son iki yılda üretim tesislerine yaptıkları 100 milyon TL’nin üzerindeki yatırım nedeniyle Divanev ve Divanuykusu için ek bir yatırıma ihtiyaç duymadıklarının altını çizdi.

Divanev ürünlerinin yüzde 80’inden fazlasını kendi tesislerinde üreteceklerini söyleyen Yıldız, bu yılın sonuna kadar ürün, tasarım, Ar-Ge, üretim hazırlık için 25 milyon TL, 2019 yılında ise tüm faaliyetler için 40 milyon TL bir yatırım hedeflediklerini kaydetti.

Yıldız, Divanev markası ile 2019 yılında 3 bine yakın yeni istihdam yaratmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyataş  divanev