UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ TİLBE TRAFİK ÇEVİRMESİNE TAKILDI!

Dün gece trafik çevirmesine yakalanan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, muhabirlerin sorularını yanıtladı. O Ses Türkiye ile ilgili konuşan Tilbe, Sıla-Ahmet Kural olaylarına da değindi.

YILDIZ TİLBE TRAFİK ÇEVİRMESİNE TAKILDI!

Gece geç saatlerde Etiler’de trafik çevirmesine takılan Yıldız Tilbe alkol kontrolünden geçti. Polislerin uzattığı alkolmetreyi üfleyen Tilbe’de alkol çıkmadı.

 Kontrol sonrası kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

“MURAT BAŞARAN İLE DÜET YAPTIK”

Muhabirlerin “yeni şarkı var mı?” sorusuna “hayır yok” diyerek Murat Başaran ile düet yaptıkları bir şarkı olduğunu ve yakın zamanda çıkacağını söyledi.

“ORADA OLMAK İSTEMEZDİM”

Tilbe, O Ses Türkiye programı ve jüri üyeleri ile ilgili sorulan sorulara, programı çok takip edemediğini fakat başarılı bulduğunu söyledi.

“Tekrar jüri olarak orada olmak ister miydiniz?” şeklinde sorulan soruya ise Tilbe, “Hayır istemezdim” diye cevap verdi.

“ŞİDDETİN HİÇBİR TÜRLÜSÜNÜ ONAYLAMIYORUM”

Ünlü şarkıcıya son zamanların gündem maddesi olan Sıla-Ahmet Kural olaylarına dair düşünceleri sorulduğunda;  “Şiddetin hiçbir türlüsünü onaylamıyorum ve doğru bulmuyorum. Hele ki bir erkeğin bir kadına şiddetini hiç doğru bulmuyorum.” şeklinde yorum yaptı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyıldız tilbe  trafik  alkolmetre