UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKAY’DAN MURAT DALKILIÇ VE ARDA TURAN YORUMU!

Popçu Berkay, eşi Özlem Ada Şahin ile önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Berkay sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Berkay, Arda Turan ve Murat Dalkılıç sorularıyla ilgili neler söyledi?

BERKAY’DAN MURAT DALKILIÇ VE ARDA TURAN YORUMU!

Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekândan çıkarken görüntülendi.

Akşam yemeği için dışarı çıkan ünlü çift, kızları Arya’nın evde uyuduğunu söyledi.

Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftinin bir hayli mutlu olması dikkatlerden kaçmadı. Hatta Berkay, kameralar karşısına eşini defalarca öpücüklere boğdu. Popçu Berkay, son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Şahin, burnundaki rahatsızlık devam ettiği için çok fazla sahneye çıkamadığını ama birkaç haftaya yoğun tempoda devam edeceğini belirtti.

Sağ burun deliğinde sıkıntı olduğunu bu yüzden bu haftasonu 2 konserini iptal ettiğini söyleyen Berkay, “Çarşamba günü ufak bir operasyon geçireceğim daha sonra hiçbir sıkıntı kalmayacak.” dedi.

“BİZİM KIRGINLIĞIMIZ BAKİ”

Yakın dostu Murat Dalkılıç ile tüm bağlarını koparan Berkay, eski arkadaşı hakkında “Konu hakkında hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum. Bizim kırgınlığımız baki.” dedi. Berkay, muhabirlerin “Murat Bey ile bir barışma olur mu?” sorusu üzerine ise “Her şeyin hayırlısı.” diyerek yanıt verdi.

“BENİMDE SÖYLEYECEKLERİM VAR”

Berkay, futbolcu Arda Turan ile arasında geçen kavgayla ilgili sorular karşısına kural bozmadı ve sessiz kalmayı tercih etti.

Berkay, “Biz şuan adli süreçteyiz. Haklılığımızın peşindeyiz. Hiç konuşmadım hiç konuşmuyorum. Davanın olduğu gün konuşmam olacak. Benimde söyleyeceklerim var muhakkak.” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberkay  arda turan  murat boz  özlem ada şahin