UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ’DEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji'den yapılan son dakika hava durumu değerlendirmelerine göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Zonguldak, Muğla, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da sağanak yağmur bekleniyor.

METEOROLOJİ’DEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, kuzey kesimler ile Güney Ege kıyılarının yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Zonguldak çevreleri ve Muğla’nın güney kesimleri ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’nın kuzey kıyıları ile Muğla’nın güney kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’nın kuzey kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgen genelinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA 6°C, 19°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu

ISTANBUL 13°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzey kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KIRKLARELI 10°C, 17°C

Parçalı bulutlu

SAKARYA 13°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzey kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13