UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SAĞLIĞINIZI VE MUTLULUĞUNUZU SİZDEN DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYORUZ!”

Evlenme hazırlığına giren çiftler, “kendime ait yaşam alanımda sağlıklı vakit geçirmek istiyorum” diyenler! Yataş grup sektöründe ilkleri ve yeni teknolojileri sizlerin rahatı ve sağlığı için getirmeye devam ediyor.

 “SAĞLIĞINIZI VE MUTLULUĞUNUZU  SİZDEN DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYORUZ!”

Yataş Grup’un, uyku sağlığınız ve yatak odanızdaki dekorasyon dünyanızla ilgili aklınıza gelebilecek her ihtiyacınızı sizler için düşünüp sunduğu Furniture İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki standına giriyoruz. Yataş Grup Fabrika Müdürü Metin Özbek’ten sayısız ödül almış, Türkiye’nin en fazla yatak, yorgan, yastık çeşidine sahip olan Yataş bünyesindeki ürünleri sizler için deneyimleyerek tanıyoruz.

Dünyanın en büyük teknoloji üreticileri ile gerçekleştirilen işbirliklerine dayalı olarak yenilikçi ürün portföyüyle bugüne kadar bir çok yeniliğe imza atan Yataş Grup bu yıl Yataş Bedding, Enza Home ve Divanev markaları ile Furniture İstanbul Mobilya Fuarı dâhil oldu.

Enza Home, Divanev ve Yataş Bedding markalarının da katıldığı Furniture İstanbul Mobilya Fuarı’na yataklarda  değiştirme kampanyasına özel %40’a varan indirimlerle birlikte ekstra %10 enflasyonla mücadele indirimi sizleri bekliyor.

Üstelik %10 KDV indirimi fırsatıyla. Yaşam alanlarınıza modern tasarımlarıyla şıklık, konfor getiren, Yataş yataklarının rahat bir uyku için tüm ihtiyaçlarınızı belirlediği ve sizin için en doğru yatağı önerdiği Smarth Match uygulamasını biz de sizler için deneyimleyip Yataş’ın fırsatlarını öğrendik. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyataş  yataş bedding  divanev  enza home